Blog
2012-09-27 Sajtóközlemények

Új Xperia okostelefonok és táblagép a Sonytól

Sajtóközlemény

 

Új Xperia okostelefonok és táblagép a Sonytól

 

 • Az Xperia T a Sony eddigi legjobb HD élményét ötvözi az NFC által biztosított “One touch” megosztással és a díjnyertes “arc dizájnnal”
 • A Sony médiaalkalmazásai egységes felhasználói élményt kínálnak a különböző készülékeken, így az új Xperia Tablet S–en is
 • Bemutatkozik az elérhető árú, stílusos okostelefon az Xperia J, amely kategóriájában egyedülálló méretű kijelzővel rendelkezik

 

2012. szeptember 27. – Budapest, Magyarország – A Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) bemutatta hazánkban a legújabb Xperia™ okostelefonjait a Sony Corporation első Xperia Tablet-jével együtt.

Az Xperia T, mely a legújabb James Bond moziban – Skyfall – is szerepel majd, a vállalat legújabb zászlóshajója. Ez az okostelefon a Sony legjobb HD kijelzőjét és kameráját, valamint az NFC által támogatott ’One touch’ technológiát kínálja a felhasználóknak. Az Xperia J szemet gyönyörködtető dizájnja és kategóriájában kiemelkedő kijelző mérete révén kiválóan ötvözi a stílust a megfizethetőséggel. Az „Xperia élmény” pedig elsőként az Xperia Tablet S készülék révén lép be a táblagépek világába.

Az Xperia T várhatóan októbertől két operátornál – T-Mobile és Vodafone – lesz elérhető. Az operátori ajánlatokról, és a készülékek áráról később adunk tájékoztatást. Az Xperia J októbertől várhatóan 79.900 Ft-os ajánlott fogyasztói áron vásárolható majd meg a Sony Centerekben.

 

 

Xperia okostelefonok: a Sony technológiáinak és dizájnjának legjava

A Sony legjobb kijelzőjének, kamerájának és kapcsolódási képességeinek köszönhetően, az Xperia T tulajdonosok a HD élményt mostantól bármilyen megjelenítőn, szinte bármikor élvezhetik.

Mindkét készülék (Xperia T és Xperia J) ugyanazt a vékony, íves dizájnvonalat követi, mely a díjnyertes* Xperia arc illetve Xperia arc S készülékeknél mutatkozott be.

 

Xperia Tablet S: cseppálló borítás, jobb közösségi élmény

A Sony új táblaszámítógépe az Xperia márkanevet viseli, mivel hivatalosan is a gyártó mobilcsaládjához tartozik. A hordozhatóság azonban nemcsak a névben jelenik meg, a Sony számos egyedi alkalmazást fejlesztett az eszközhöz, melyek segítségével a Tablet S a család szórakoztató-központjává válhat. A prémium anyagok használata és a formatervezés vonzó megjelenést adnak az eszköznek, melyet kényelmesen lehet használni akár otthon, akár útközben vagy az irodában. Az NVIDIA® Tegra® 3 négymagos processzor és a 4.03-as Android operációs rendszer erőteljes hátteret biztosít a médiafogyasztáshoz, az alkalmazások és a játékok futtatásához.

 

A cseppálló borítás megvédi a Sony Tabletet a véletlenül kiboruló folyadéktól, és lehetővé teszi, hogy kedvenc receptünket főzés közben nedves kézzel lapozgassuk az érintőképernyőn.

 

A Socialife alkalmazás a Sony fejlesztése, egyedi alkalmazásként kerül a Tabletre. Segítségével megnézhetjük, rendezhetjük és menedzselhetjük közösségi életünket az ismerőseink üzeneteivel együtt. Az érdekes híreket és cikkeket elmenthetjük későbbi olvasásra, és az alkalmazás a barátaink által olvasott cikkek alapján felhívja a figyelmünket az érdekes történetekre, témákra és olyan egyéb tartalmakra, melyek számot tarthatnak érdeklődésünkre.

 

A Sony Xperia Tablet S több folyamatot is jól kezel. A Sony egyedi fejlesztésű „Small Apps” alkalmazása lehetővé teszi például, hogy megváltoztassuk a televízió hangerejét vagy csatornát váltsunk, miközben a Tableten az internetet böngésszük. A Small Apps kezelőfelületéhez hozzáadhatjuk kedvenc alkalmazásainkat, így testre szabott multifunkciós eszközt faraghatunk belőle.

 

Az Xperia Tabletet felkészítették arra is, hogy többen használják. Vendégfiókot hozhatunk létre a családtagjaink és a barátaink számára, ők pedig a saját profiljukhoz kötődően testre szabhatják a hátteret, az ikonok és az alkalmazások elrendezését.

 

A Sony Xperia Tablet S 2012 októbertől érhető el három változatban (WiFi-s 16 GB-os, valamint 3G-s 16 GB-os, illetve 32 GB-os) színes tokok, állványok és dokkolók, valamint más kiegészítők széles választékával együtt.

 

Még több szórakoztatás a Sony médiaalkalmazásaival

A médiaalkalmazások (“WALKMAN®”, Album és Filmek) a legjobb Sony technológiákat gyűjtik egybe és kapcsolják össze számos szórakoztató szolgáltatással, valamint szerves részét képezik annak a felhasználói felületnek, mely az Xperia okostelefonokon, tableteken és VAIO PC-ken kínál egyedülálló szórakozási élményt.

 

 • A “WALKMAN” alkalmazásban a Sony ClearAudio+** módnak köszönhetően a felhasználók minden eddiginél tisztább hangokat élvezhetnek a zeneszámok lejátszása során. Ezen kívül rengeteg zenét érhetnek el az alkalmazás segítségével, legyenek azok a PC-n tárolt számok, vagy a Facebook barátok által “lájkolt” slágerek.
 • Az Album alkalmazás az intuitív kezelői felületet (melyben a felhasználó nézegetheti, rendezheti vagy megoszthatja képeit) ötvözi a közösségi albumokkal, mint például a Facebook.
 • A felhasználók a videó tartalmakat kiváló kép- és hangminőségben élvezheti a Filmek alkalmazás segítségével, valamint lehetőségük nyílik a Gracenote adatbázisában található filmértékelések elérésére is.

 

Az Album és a Filmek alkalmazásokkal a felhasználók az otthoni média szervereken tárolt képeiket és videóikat a távolból is elérhetik.

 

 

‘One touch’megosztás

A Sony komoly hangsúlyt fektet az NFC technológiára is, mely már nem csak a mobil fizetésekben és e-jegyekben jelenik meg. Mostantól a felhasználók hosszas párosítási beállítások nélkül, csupán egy érintéssel tudják zenéiket és fényképeiket azonnal a különböző NFC képes Sony készülékekkel lejátszani. Az Xperia T tulajdonosok például vezetékek nélkül tudják továbbítani (streamelni) zenéiket a Sony SRS-BTV5 NFC-képes hangszóróra.

 

Termék részletek

 

Xperia T főbb tulajdonságai:

 • 4.6”-os HD Reality Display kijelző Mobile BRAVIA® Engine-nel a pengeéles képekért
 • 13 megapixeles Sony Exmor R™ szenzoros fényképező, Gyorsfotó funkcióval, mellyel készenléti állapotból is alig másfél másodperc egy kép készítése
 • Full HD (1080p) hátlapi és HD (720p) előlapi kamerákkal
 • Egyszerű ‘One Touch’ kapcsolódás NFC segítségével
 • PlayStation™ tanúsított készülék
 • Legújabb generációs 1.5 GHz-es kétmagos processzor a megnövelt akkumulátor idő, gyorsabb teljesítmény és szebb grafika érdekében
 • Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich) operációs rendszer. A későbbiekben frissíthető Android 4.1 (Jelly Bean) verzióra. A frissítés ütemezésével kapcsolatos információkról később adunk tájékoztatást.
 • MHL kapcsolódás, hogy nagy képernyős lejátszásnál is tölteni lehessen a telefont
 • Az Xperia TV Dock segítségével képek és videók megjelenítése HDMI képes TV készüléken (egyidejű töltéssel).
 • Néhány piacon az Xperia T Xperia TX néven kerül forgalomba
 • Elérhető szín – fekete

 

 

Xperia J főbb tulajdonságai:

 • 9.2 mm vékony, stílusos dizájn
 • Nagyméretű, 4.0”-os FWVGA kijelző
 • Közösségi média frissítések jelzése különböző fényeffektekkel
 • 5 megapixeles autófókuszos kamera
 • Előlapi chat kamera
 • Elérhető színek – fekete, fehér

 

A tablethez kapcsolódó képek az alábbi linkről tölthetők le:

https://dl.dropbox.com/u/46875815/08.29.XPERIA_Tablet.zip

 

További információk, képek és videók az okostelefonokról:

 

http://www.sonymobile.com/cws/corporate/press/pressreleases/medialibrary/mediadownloads?breadCrumb=key_corporate_medialibrary_category_group1&mediaLibraryProductGroup=key.MobilePhoneGroup.XperiaT

http://www.sonymobile.com/cws/corporate/press/pressreleases/medialibrary/mediadownloads?breadCrumb=key_corporate_medialibrary_category_group1&mediaLibraryProductGroup=key.MobilePhoneGroup.XperiaJ

 

* Az Xperia arc S és Xperia arc készülékek az EISA 2011-2012-es Európa Legjobb Kamerás Telefonja díj nyertesei. Az Xperia arc a red dot Termék Dizájn díj 2011-es nyertese.

** A Clear Audio+ mód az Xperia V készülékben mutatkozik be.

+IP55/57 minősítés= Por ellen védett (nem károsító mértékű behatolás megengedett) és Vízbe merülés ellen védett korlátozott ideig (0,15 – 1m között 30 percig)

 

  Xperia T Xperia J
Színek Fekete  FeketeFehér
Adatok Méret: 129.4 x 67.3 x 9.35 mmSúly: 139 gramm

 

Operációs rendszer: Google™ Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)

Processzor: 1.5 GHz Qualcomm Krait MSM8260-A Dual Core

 

Méret: 124.3 x 61.2 x 9.2 mmSúly: 124 gramm

 

Operációs rendszer: Google™ Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)

Processzor: 1 GHz Qualcomm MSM7227A

 

Kamera 13 megapixeles kamera16x digitális zoom

Autofókusz

Arcfelismerő funkció

Villanófény és fotófény

Előlapi kamera (720p)

Geotagging

HD videofelvétel (1080p)

Képstabilizátor

Vörösszem-effektus csökkentés

Időzítő

Motívumprogram felismerés

Küldés webre

Sony Exmor R™ képérzékelő

Fotózás érintésre

Fókuszálás érintésre

Videofény

Videofelvétel

Video stabilizátor

 

5 megapixeles kamera4x digitális zoom

Autofókusz

Villanófény

Előlapi kamera (VGA)

Geotagging

Képstabilizátor

Időzítő

Küldés webre

Fotózás érintésre

Fókuszálás érintésre

Videofény

Videofelvétel

 

Zene 3D surround hangzásAlbumborító

Bluetooth™ sztereo (A2DP)

Clear Bass

Clear Stereo

“WALKMAN” alkalmazás

PlayNow™ szolgáltatás

TrackID™ zenefelismerő alkalmazás

xLoud™ hangzásjavító

 

AlbumborítóBluetooth™ sztereo (A2DP)

Clear Bass

Clear Stereo

Equalizer

PlayNow™ szolgáltatás

TrackID™ zenefelismerő alkalmazás

“WALKMAN” alkalmazás

xLoud™ hangzásjavító

 

Internet Google Play™Könyvjelzők

Google™ keresés

Google Voice™ keresés

Google Maps™ for Mobile Street view-val és Latitude™-del

NeoReader™ vonalkód olvasó

Pan & zoom

Web böngésző (WebKit™)

 

KönyvjelzőkGoogle Play™

Google™ keresés

Google Voice™ keresés

Google Maps™ for Mobile Street view-val és Latitude™-del

NeoReader™ vonalkód olvasó

Web böngésző (WebKit™)

 

Kommunikáció  HíváslistaFacebook™ alkalmazás

Xperia™ with Facebook

Google Talk™ alkalmazás

Zajszigetelés

Xperia™ Timescape™

Kihangosítás

Twitter™ alkalmazás

Twitter™ (Timescape™ integrációval)

 

HíváslistaKonferenciahívások

Facebook™ alkalmazás

Friends alkalmazás

Google Talk™ alkalmazás

Google Talk™ video chat

Multiple IM

Kihangosítás

Twitter™ (Timescape™ integrációval)

Video chat képes

Xperia™ Timescape™

Xperia™ with Facebook™

 

Üzenetkezelés  BeszélgetésekEmail

Gmail™

Azonnali üzenetküldés

Multimedia üzenetkezelés (MMS)

Prediktív szövegbevitel

Hangrögzítő

Szöveges üzenetkezelés (SMS)

 

BeszélgetésekEmail

Google mail™

Kézírás felismerés

Azonnali üzenetküldés

Multimédia üzenetkezelés (MMS)

Prediktív szövegbevitel

Szöveges üzenetkezelés (SMS)

Dizájn  Automatikus elforgatásGesture input

Billentyűzet (kijelzőn, QWERTY)

Háttérkép

Reality Display Mobile

BRAVIA® Engine-nel

Képernyőkép készítés

Érintő képernyő

Élő háttérkép

Hangbevitel

 

Automatikus elforgatásGesture input

Billentyűzet (kijelzőn, 12 gomb)

Billentyűzet (kijelzőn, QWERTY)

Háttérkép

Érintő képrenyő

Háttérkép animáció

 

 

Szórakozás 

 

 

 

Adobe Flash VideoMozgásérzékelős játékok

Rádio (FM radio RDS-sel)

Xperia™ Mediascape

Videomegosztás

YouTube™

 

3D játékokMedia böngésző

Mozgásérzékelős játékok

Rádio (FM radio RDS-sel)

Videomegosztás

YouTube™

 

Rendező  Repülőgépes üzemmódÉbresztőóra

Számológép

Naptár

Kapcsolatok

Dokumentum szerkesztők

Dokumentum olvasók

eCompass™

Infinite gomb

Smart Connect

Jegyzetek

Telepítővarázsló

Stopper

Teendők

Időzítő

Repülőgépes üzemmódÉbresztőóra

Számológép

Naptár

Kapcsolatok

Dokumentum olvasók

eCompass™

E-Kézikönyv

Infinite gomb

Jegyzetek

Teendők

Telepítővarázsló

 

Kapcsolódás 3.5 mm audio jack (CTIA)aGPS

Bluetooth™

DLNA Certified®

MHL támogatás

MediaGo™

Media Transfer Protocol támogatás

Micro USB támogatás

Native USB tethering

NFC

PC Companion

Szinkronizálás SyncML™-lel

Szinkronizálás számítógéppel

Szinkronizálás Microsoft® Exchange ActiveSync®-kel

USB High speed 2.0 támogatás

USB háttértár

USB támogatás

Wi-Fi®

Wi-Fi® Hotspot

 

3.5 mm audio jack (CTIA)aGPS

Bluetooth™

DLNA Certified®

Media Transfer Protocol támogatás

Micro USB támogatás

Native USB tethering

Media Go™

PC Companion

Szinkronizálás Facebook™-kal

Szinkronizálás SyncML™-lel

Szinkronizálás Google™-lel

Szinkronizálás számítógéppel

Szinkronizálás Microsoft® Exchange ActiveSync®-kel

USB High speed 2.0 támogatás

USB háttértár

Wi-Fi®

Wi-Fi® Hotspot

 

Display  4.55”-os HD kijelző (720p) Reality Display Mobile BRAVIA Engine-nelFelbontás 1280 x 720 pixel

TFT kijelző – 16.8 millió szín

Törésálló borítású, karcolásálló üveg

4.0”-os kijelzőFelbontás: 480 x 854 pixel

TFT kijelző – 16.8 millió szín

Karcolásálló üveg

 

Memória Telefon belső memória: max. 16 GB *Memória kártya támogatás: microSD™, 32 GB-ig

* A rendelkezésre álló belső telefon memória 2,5 GB Rendszermemóriából, 2 GB Telefon memóriából (mely a letöltött alkalmazásokra használható) és 10,8 GB Belső memóriából (mely zenék, képek, videók tárolására és egyéb alkalmazások adatainak tárolására használható) áll.

 

 

Telefon belső memória: max. 4 GB *Memória kártya támogatás: microSD™, 32 GB-ig

* A rendelkezésre álló belső telefon memória 650 MB Rendszermemóriából (mely ténylegesen 1,3 GB fizikai memóriát használ a memória hibák kiküszöbölésére) 766 MB Telefon memóriából (mely a letöltött alkalmazásokra használható) és 2 GB Belső memóriából (mely zenék, képek, videók tárolására és egyéb alkalmazások adatainak tárolására használható) áll.

 

Hálózatok UMTS HSPA+ 850 (Band V), 900 (Band VIII), 1700 (Band IV), 1900 (Band II), 2100 (Band I) 

GSM EDGE 850, 900, 1800, 1900

 

UMTS HSPA 900 (Band VIII), 2100 (Band I)GSM GPRS/EDGE 850, 900, 1800, 1900

 

UMTS HSPA 850 (Band V), 1900 (Band II), 2100 (Band I)

GSM GPRS/EDGE 850, 900, 1800, 1900

 

Akkumulátor Beszélgetési idő GSM/GPRS: max 7 óra**Készenléti idő GSM/GPRS: max 450 óra**

 

Beszélgetési idő UMTS: max 7 óra**

Készenléti idő UMTS: max 410 óra**

 

Zenelejátszás: max 16 óra**

Videolejátszás: max 5 óra**

 

** A fenti értékek a GSM Association Battery Life Measurement Technique-nek felelnek meg. Az akkumulátor teljesítménye függhet hálózati körülményektől és beállításoktól és a telefonhasználattól

Beszélgetési idő GSM/GPRS: max 5 óra 36 perc**Készenléti idő GSM/GPRS: max 607 óra**

 

Beszélgetési idő UMTS: max 7 óra 18 perc**

Készenléti idő UMTS: max 618 óra**

 

Zenelejátszás: max 39 óra 24 perc**

Videolejátszás: max 8 óra 30 perc**

 

** A fenti értékek a GSM Association Battery Life Measurement Technique-nek felelnek meg. Az akkumulátor teljesítménye függhet hálózati körülményektől és beállításoktól és a telefonhasználattól

Doboz tartalma Xperia™ T, 1850 mAh beépített akkumulátor, sztereo fejhallgató, töltő, micro USB kábel a töltéshez, szinkronizáláshoz és fájlátvitelhez, felhasználói dokumentáció. Xperia™ J, 1750 mAh akkumulátor, töltő, micro USB kábel a töltéshez, szinkronizáláshoz és fájlátvitelhez, felhasználói dokumentáció. 

 

 

Termék neve Xperia Tablet SGPT121EU/S
Model száma SGPT1211
Kategória Kód Megnevezés Tartalom
Kategória neve 01A Alkategória Tablet
Név S Series
Gyártási információk 01A Származási ország Kína
Akkumulátorra vonatkozó információk 01A Cellák származási helye Kína
Összeszerélés helye Kína
Származási ország Kína
AC Adapter 01A Származási ország Kína
Színválaszték 01A Színválaszték Ezüst
Operációs rendszer 01A Hivatalos név Android (TM)
Processzor 01A Processzor neve NVIDIA(R) Tegra(R) 3 mobil processzor
Processzormagok CortexA9 Quad Core
Normál üzemelési frekvencia 1.3
Maximális üzemelési frekvencia 1.4
Frekvencia mértékegysége GHz
Üzemelési frekvencia Maximum 1.4 GHz (1 magos működés), Maximum 1.3 GHz (Több magos működés)
Fő memória 01A Memóriaegységek száma 1
Memória mértékegysége GB
Installált memória 1 GB
Memória típusa LPDDR2 SDRAM
Memória sebessége 533
Sebesség mértékegysége MHz
Memória sebessége 533 MHz
Kijelző 01A Típus TFT Color LCD
Méret inchekben 9.4
Méret mértékegysége inch
Méret 9.4 inch
Méret centiméterben 23.8
Méret mértékegysége cm
Méret 23.8 cm
Felbontás típusa WXGA
Felbontás 1280 x 800
Képarány Széles(16:10)
Felületkezelés Ujjlenyomatképzés-elleni bevonat
Széles betekintési szög Igen
Hátulról megvilágított LED
Érintőképernyő 01A Érintőképernyő Érintőképernyő funkcionalitás támogatott
Tároló 01A Típus eMMC
Teljes kapacitás (érték) 16
Kapacitás mértékegysége GB
Teljes kapacitás 16 GB
Be- és kimenetek 01A Multi port Igen
Fejhallgató jack Sztereó mini jack x 1 (monoaurális mikrofon bemenetként is működik)
Vezeték nélküli csatlakozás 01A Vezeték nélküli specifikáció IEEE 802.11a/b/g/n
Minősítés Wi-Fi Certified
Titkosítás WPA2  támogatott
WLAN maximális átviteli sebesség (érték) 150
WLAN átvitel mértékegysége Mbps
Maximális WLAN átvitel 150 Mbps
WLAN maximális fogadási sebesség (érték) 150
WLAN maximális fogadási sebesség mértékegysége Mbps
WLAN maximális fogadási sebesség 150 Mbps
WiFi Direct
Vezeték nélküli WAN 01A Vezeték nélküli WAN
Szolgáltató neve
Technológia
GPS 01A GPS funkciók Igen
Modul típusa Egybeszerelt
Bluetooth technológia 01A Bluetooth technológia Bluetooth(R) standard Ver. 3.0
Támogatott profil A2DP, AVRCP, HSP, HID, SPP, OPP
Szenzor 01A Gyorsulásmérő 3 tengelyes gyorsulásmérő
Giroszkóp Igen
Digitális iránytű Igen
Fényerősség érzékelés Igen
IR 01A IR távirányító funkció x 1
Támogatott funkciók Támogatott többfunkcionalitás, tanuló mód (előre telepített távirányító kódokkal)
Bővítőhelyek 01A Memóriakártya foglalat SD memory card x 1
Támogatott SD kártyák SD, SDHC, SDHC UHS-I,
Audió 01A Audió funkcionalitás és technológia Igen
Támogatott formátumok AAC, mp3, WAV, WMA, WMA Pro, FLAC, MIDI, Vorbis, LPCM
Video 01A Támogatott formátumok H.263, H.264/AVC, MPEG-4, WMV
Fotó 01A Támogatott formátumok JPEG, GIF, PNG, BMP, WBMP
Hangszórók 01A Hangszóró Belső, sztereó hangszórók
Mikrofon 01A Mikrofon Belső, monoaurális mikrofon
Kamera (előlapi) 01A Specifikáció Web kamera
Felbontás 1296 x 808
Effektív pixelek 1
Effektív pixelek mértékegysége M pixel
Effektív pixelek száma 1 M pixel
Kamera (hátsó) 01A Specifikáció HD camera
Felbontás 3264 x 2448
Effektív pixelek 8
Effektív pixelek mértékegysége M pixels
Effektív pixelek száma 8 M pixel
Gombok 01A Bekapcsoló gomb Igen
Hangerő Fel/Le
Hátsó borító rögzítő gomb
Tartozékok 01A AC adapter SGPAC5V6
Hálózati kábel Igen
Újratölthető akkumulátor
SD card
AC Adapter (tartozék) 01A Kimeneti feszültség DC 5 V
Maximális kimenet 1.5 A
Akkumulátor (tartozék) 01A Akkumulátor típusa Lithium ion
Nominális mértékegység V
Akkumulátor nominális feszültsége (érték) 3.7
Akkumulátor nominális feszültsége 3.7 V
Akkumulátor amperóra mértékegysége mAh
Akkumulátor amperóra 6000
Akkumulátor amperóra teljesítménye 6000 mAh
Akkumulátor kapacitása (mértékgység) Wh
Akkumulátor kapacitás (érték)
Akkumulátor kapacitás 22.2 Wh
Akkumulátor tömeg mértékegysége g
Akkumulátor tömege (érték) 130
Akkumulátor tömege 130 g
Akkumulátor élettartama 01A Akkumulátor üzemideje készenléti módban NA
Akkumulátor üzemideje videólejátszás során 12 óra
Akkumulátor üzemideje vezeték nélküli böngészés során 10 óra
Akkumulátor töltési ideje 01A Akkumulátor töltési ideje (érték) 5.5
Akkumulátor töltési ideje 5.5 óra
Üzemeltetési feltételek 01A Üzemelési hőmérséklet 5 és 35 Celsius-fok között (óránként maximum 10 Celsius hőmérséklet ingadozással)
Tárolási hőmérséklet -20  és 60 Celsius-fok között (óránként maximum 10 Celsius hőmérséklet ingadozással)
Üzemelési páratartalom 20 % és 80 % között  (nem kondenzált, +35 Celsius esetén a páratartalom kevesebb, mint 65%, a páratartalom mérő szerint kevesebb, mint +29 Celsius-fokon)
Tárolási páratartalom 10 % és 90 % között (nem kondenzált, +60 Celsius esetén a páratartalom kevesebb, mint 20%, a páratartalom mérő szerint kevesebb, mint 35 Celsius-fokon)
Méretek 01A H1 és D1 értéke Legvékonyabb
H2 és D2 értéke Legvastagabb
Szélesség (érték) 239.8
Szélesség 239.8 mm
Szélesség (inch) 9.45 inch
Magasság (H1) érték 8.8
Magasság (H1) 8.8 mm
Magasság (H1) inch 0.35 inch
Magasság (H2) érték 11.85
Magasság (H2) 11.85 mm
Magasság (H2) inch 0.47 inch
Mélység (D1) érték 174.4
Mélység (D1) 174.4 mm
Mélység (D1) inch 6.87 inch
Tömeg 01A Tömeg (érték) 570
Tömeg 570 g
Tömeg (lbs) 1.26 lbs
Fröccsenésállóság 01A 5-ös szint IPX4 megfelelő
Nyelvek 01A Támogatott nyelvek Angol (U.S.), Angol (UK), Francia (France), Német, Olasz, Spanyol, Portugál, Orosz, Japán, Hagyományos Kínai, Egyszerűsített Kínai, Svéd, Norvég, Lengyel, Holland, Török
Billentyűzet Angol (U.S.), Angol (UK), Francia (France), Német, Olasz, Spanyol, Portugál, Orosz, Japán (QWERTY), Hagyományos Kínai (Pinyin, Zhuyin), Egyszerűsített Kínai (Pinyin), Svéd, Norvég, Lengyel, Holland, Török
Szótár támogatás Angol (U.S.), Angol (UK), Francia (France), Német, Olasz, Spanyol, Portugál, Orosz, Japán, Hagyományos Kínai, Egyszerűsített Kínai, Svéd, Norvég, Lengyel, Holland, Török
Multi-port 01A Kimeneti feszültség DC 5 V
Maximális kimenet 0.5 A

 

 

MÉDIAINFORMÁCIÓK:

 

Sony Mobile Communications kapcsolattartó (okostelefonok)

 

Morvai Mariann

Senior PR Tanácsadó

Newdoor Communications

Mobil: (+36) 30 620 5373

E-mail: mariann.morvai@newdoor.hu

 

Sony Magyarország kapcsolattartó (tablet)

 

Petrányi-Széll Rita

PS:PRovocative PR-ügynökség

Telefon: (+36) 1 782 4246

Mobil: (+36) 30 347 6472

E-mail: rita.petranyi@psprovocative.com

 

 

A Sonyról:

 

A Sony a sokrétű szórakoztatóelektronikai eszközei által nyújtott élménynek és a mobilban, a zenében, a fényképekben, a játékban és a Sony Entertainment Networkban rejlő lehetőségeknek köszönhetően egyedülálló pozícióban helyezkedik el a világ vezető fogyasztói márkai között. A Sony az audio-, videoó-, kommunikációs és információtechnológiai termékek vezető gyártója a fogyasztói és professzionális piacon. A Sony kiváló audiovizuális termékei, mint a BRAVIA™ LCD HD tv, a Cyber-shot™ digitális fényképezőgép, a Handycam® kamera, az α digitális SLR fényképezőgépek, a Walkman® MP3-lejátszó, a VAIO™ személyi számítógépek, valamint a nagy felbontású (HD) professzionális műsorszolgáltató felszerelések technológiailag élenjáró formában képesek izgalmas tartalmat szolgáltatni az elektronika, a zene, a képalkotás, a játék és az online kereskedelem területén.

 

A Sony Europe-ról bővebben a http://www.sony-europe.com és a http://www.sonyeurope.com/presscenter oldalakon találhat információkat.

 

 

Sony Mobile Communications

A Sony Mobile Communications a Tokyo-i Sony Corporation leányvállalata, mely a nemzetközi audio, video, játék, kommunikációs és információs technológia egy elöljáró innovátora, mind a fogyasztói, mind a professzionális piac számára. Az Xperia™ sorozaton keresztül a Sony Mobile Communications a legújabb Sony technológiát közvetíti, minőségi tartalmakkal és szolgáltatásokkal, valamint egyszerű kapcsolódási lehetőségekkel a Sony hálózat szórakoztatóipari szolgáltatásaihoz. További információ: www.sonymobile.com

 

 

A “Sony” „make.believe”, Bravia a Sony Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei.

A PlayStation a Sony Computer Entertainment Inc bejegyzett védjegye.

Az Xperia a Sony Mobile Communications AB védjegye vagy bejegyzett védjegye.

Az Android™ a Google Inc. védjegye.

Minden más védjegy vagy bejegyzett védjegy a megfelelő tulajdonosok birtokában van.

 

A „Sony”, „WALKMAN”, „VAIO”, „Cyber-shot”, „Handycam”, „α”, „BRAVIA” és az „Xperia” a Sony Corporation által bejegyzett hivatalos védjegyek. A felsorolt védjegyek szerzői jogvédelem alá tartoznak.

 

*******************************

 

 

 

 

 

 

 

 

Környezettudatosság

 

A Sony folyamatosan átgondolja és újraértékeli a termékeit és munkafolyamatait, szem előtt tartva azt, hogy fokozatosan csökkentse a környezetre gyakorolt káros tevékenységeit, hatásait.

 

Termékek

A Sony első számú célja, hogy a termékei ökológiai lábnyomát folyamatosan csökkentse. Ezért termékeinek energiafelhasználását 30%-kal, összsúlyát 10%-kal és a termékekhez felhasznált olajalapú műanyag felhasználását 5%-kal csökkenti 2015 végéig*.

 

Munkafolyamatok

A Sony a munkafolyamatoknál az ellátási láncon keresztül a lehető legkörnyezettudatosabban jár el a termék gyártásától kezdve a hulladékok kezeléséig. A Sony hálózat telephelyein a szén-dioxid-kibocsátást 30%-kal, a vízhasználatot 30%-kal és a felhalmozott hulladékok mennyiségét 50%-kal csökkenti 2015 végéig**. Folyamatos munkának tekinti a szelektív és környezettudatos hulladékgyűjtés arányának legalább 99%-ra történő növelését a vállalat minden egyes telephelyén.

 

Környezet

A Sony a kötelességének érzi azt, hogy mint vállalat, cselekedetei környezettudatosak és felelősségteljesek legyenek. A vállalat hosszú távú célja, hogy ökológiai lábnyomát nullára csökkentse.

 

A Sony környezettudatos tevékenységeivel kapcsolatos információk a www.sony.eu/eco oldalon érhetőek el.

 

*pénzügyi év: 2009. március 31-től számítva

**pénzügyi év: 2009. március 31-től számítva

0 Comments

All rights reserved by Newdoor Communications Kft.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. more information

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Close